Power Fruit

Power Fruit – Băuturi Bogate în Vitamine cu Gust Fantastic

Power Fruit este o băutură cu vitamine cu conținut bogat de fructe, cu un gust uimitor.

 • Bogată în Vitamine
 • Ingrediente Naturale
 • Fără Zahăr Adăugat
 • Bogată în Vitamina C
 • Extracte Naturale
 • Fără Zahăr Adăugat
 • Hidratare instanta
 • Gust Fantastic

Cum te poate ajuta Power Fruit dacă practici orice sport

Power Fruit poate fi un supliment valoros pentru sportivi profesioniști și amatori, oferind o serie de beneficii pentru performanța și sănătatea lor generală.

1. Hidratare: Power Fruit este fabricat cu apă minerală naturală, ceea ce îl face o alegere bună pentru hidratarea în timpul antrenamentelor și competițiilor. Hidratarea adecvată este esențială pentru menținerea nivelului de energie și pentru prevenirea deshidratării în timpul efortului fizic.

2. Aport de Vitamine: Power Fruit este bogat în vitamine esențiale, în special în vitamina C. Aceasta ajută la susținerea sistemului imunitar și la refacerea țesuturilor musculare după antrenament. Pentru sportivii profesioniști, menținerea unei stări de sănătate optime este crucială pentru a evita întreruperile în antrenament și competiție.

3. Antioxidanți: Băuturile sportive Power Fruit conțin antioxidanți, care ajută la combaterea stresului oxidativ și a daunelor celulare cauzate de antrenamentele intense. Aceasta poate contribui la o recuperare mai rapidă și la menținerea sănătății generale a sportivilor.

4. Gust Plăcut: Gustul fantastic și bogat al băuturilor Power Fruit poate face hidratarea mai plăcută și poate motiva sportivii să bea mai multă apă în timpul efortului fizic, ajutându-i să rămână hidratați.

5. Hidratare Fără Zahăr Adăugat: Faptul că Power Fruit este îndulcit cu Stevia și nu conține zahăr adăugat face din el o alegere sănătoasă pentru sportivi care doresc să evite aportul excesiv de zahăr și să mențină un nivel constant de energie.

6. Menținerea Nutriției Corecte: Băuturile Power Fruit pot contribui la menținerea unui aport de nutrienți adecvat, în special a vitaminei C, care este esențială pentru sănătatea generală și performanța sportivilor.

7. Rezistență și Performanță: Consumul de băuturi Power Fruit poate susține nivelul de energie și rezistența în timpul antrenamentelor lungi sau competițiilor, permițând sportivilor să se concentreze pe performanță.

 • POWER FRUIT cu gust de AFINE ROSII Băutură răcoritoare pe bază de apă minerală naturală necarbogazoasă, cu conținut scăzut de calorii, cu gust de afine roșii, 12% conținut de suc de fructe, cu îndulcitori. Nu conține zahăr adăugat. CARACTERISTICI  12% SUC DE FRUCTE VITAMINA D3 VITAMINA C FĂRĂ ZAHĂR Prețul este valabil pentru un bax care conține 6 bucăți.
 • POWER FRUIT cu gust de ANANAS Bautura racoritoare pe baza de apa minerala naturala necarbogazoasa cu continut scazut de calorii, cu gust de ananas, 12% continut de suc de fructe, cu indulcitori. Nu contine zahar adaugat. CARACTERISTICI ✓ 12% SUC DE FRUCTE ✓ VITAMINA C ✓ FĂRĂ ZAHĂR Prețul este valabil pentru un bax care conține 6 bucăți.
 • Power Fruit Fructe Exotice

  Bautura racoritoare pe baza de apa minerala naturala necarbogazoasa, cu gust exotic, cu 12% suc de fructe, cu aroma de mere, portocale, banane, ananas si fructul pasiunii-usor energizant, cu adaos de vitaminele B6, B1,B12, B7,B9, vitamina C si indulcitori. Nu contine zahar adaugat. CARACTERISTICI  12% SUC DE FRUCTE VITAMINA C VITAMINELE B1,B6,B7,B9,B12 FARA ZAHAR Pretul este valabil pentru un bax care contine 6 bucati (5.50 lei bucata).
 • POWER FRUIT cu gust de PEPENE VERDE Băutură răcoritoare pe bază de apă minerală naturală necarbogazoasă, cu gust de pepene verzi, cu 12% suc de fructe, ușor energizant, cu adaos de vitaminele B3, B5,B6,B9, vitamina C și îndulcitori. Nu conține zahăr adăugat. CARACTERISTICI  12% SUC DE FRUCTE VITAMINA C VITAMINELE B3,B5,B6,B9 COENZIMA Q10 FĂRĂ ZAHĂR Prețul este valabil pentru un bax care conține 6 bucăți. 
 • POWER FRUIT cu gust de RODIE Băutură răcoritoare pe bază de apă minerală naturală necarbogazoasă cu conținut scăzut de calorii, cu gust de rodie, 12% conținut de suc de fructe, cu îndulcitori. Nu conține zahăr adăugat. CARACTERISTICI  ✓ 12% SUC DE FRUCTE ✓ VITAMINA C ✓ FĂRĂ ZAHĂR Prețul este valabil pentru un bax care conține 6 bucati.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top