Termeni si Conditii

Conditii generale

Folosirea website-ului www.absolute-live.ro (denumit in continuare „site”) constituie acceptul dumneavoastra privind respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor comenzilor plasate de Client catre SC QU NUTRITION SRL, pe site-ul www.absolute-live.ro, si se aplica oricarei alte intelegeri incheiate intre client si SC QU NUTRITION SRL.
SC QU NUTRITION SRL are dreptul exclusiv de a modifica termenii si conditiile oricand si fara o notificare prealabila, si este responsabilitatea dumneavoastra sa revizuiti acesti termeni si conditii.

Datele de identificare ale SC QU NUTRITION SRL

Absolute Live este denumirea comerciala a SC QU NUTRITION SRL cu sediul social pe str. Gradinarilor nr.53, Oradea, jud Bihor, Romania, Cod postal  410568, avand numar de ordine in Registrul Comertului J05/1880/2014, cod unic de inregistrare fiscala RO 33881608.

Plasarea comenzilor pe site

Pentru plasarea comenzilor pe site nu este necesar sa creati un cont. Pentru plasarea comenzilor se vor solicita anumite informatii inclusiv, dar fara a se limita la adresa de e-mail si numarul de telefon. Datele dumneavoastra personale vor fi tratate confidential de catre SC QU NUTRITION SRL. De asemenea consideram acceptul dumneavoastra privind informatiile furnizate ca fiind precise, complete si actuale.

Obiectul contractului il constituie vanzarea produselor, in conformitate cu disponibilitatea stocului.

Pretul contractului il constituie pretul vanzarii produselor cuprins in comanda validata prin confirmarea de catre SC QU NUTRITION SRL. Pretul contractului va fi efectuat in numerar la livrare (plata va fi facuta in lei, conform pretului contractului).

Acceptarea comenzii de catre SC QU NUTRITION SRL se considera finalizata atunci cand exista o confirmare scrisa (e-mail) din partea SC QU NUTRITION SRL catre client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON (lei) si contin TVA (taxa pe valoare adaugata). SC QU NUTRITION SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand preturile de pe site.

Clientul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda. In momentul de fata plata este diponibila doar prin ramburs, la preluarea coletului. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, date necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. Pentru mai multe detalii legate de efectuarea unei comenzi, consultati sectiunea Cum comand.

Contractul se considera incheiat intre SC QU NUTRITION SRL si Client in momentul primirii de catre Client de la SC QU NUTRITION SRL, prin intermediul postei electronice si/sau apel telefonic a notificarii de expediere a comenzii.

Prin lansarea unei comenzi pe site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC QU NUTRITION SRL isi deruleaza operatiunile comerciale.

Daca nu sunteti multumit cu orice produs achizitionat de pe acest site, puteti sa il returnati. Pentru mai multe detalii consultatii Politica de retur.

Contul tau, parola si Securitate

Aveti nevoie de propriul cont SC QU NUTRITION SRL si sa fiti conectat la cont pentru a utiliza anumite servicii.
Sunteți responsabil pentru pastrarea confidentialitatii contului si parolei si pentru restrictionarea accesului la contul dumneavoastra, fiind de acord sa acceptati responsabilitatea pentru toate activitatile care apar in contul dumneavoastra.

Drepturi de autor

Orice continut inclus in sau pus la dispozitie pe www.absolute-live.ro, inclusiv, dar fara a se limita la doar text, grafica, logo-uri, imagini, clipuri audio, pictograme sunt proprietatea SC QU NUTRITION SRL sau a furnizorilor de conținut și protejate de legile internaționale privind drepturile de autor.

Review-uri, intrebari si alt continut

Site-ul www.absolute-live.ro ofera posibilitatea de a posta recenzii, intrebari si alte tipuri de conținut atat timp cat continutul nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu contine spam, reclame, sau mesaje comerciale nesolicitate. SC QU NUTRITION SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a elimina sau de a edita astfel de continut.

Descrieri, informatii produse

SC QU NUTRITION SRL face tot posibilul sa ofere informatii utile si corecte in descrierea produselor, insa nu garanteaza ca aceste informatii sunt complete sau total lipsite de erori.

Livrare

SC QU NUTRITION SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si trasmiterea documentelor insotitoare (factura fiscala, documente de livrare). Livrarea comenzilor se asigura prin Posta Romana si firme de curierat doar pe teritoriul Romaniei. Odata predate, coletele devin responsabilitatea acestora, SC QU NUTRITION SRL nu este responsabil pentru eventuale pierderi, sau deteriorari intervenite in urma procesului de transport.

Confidentialitate

Prin accesarea acestui site, Clientul declara ca este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal si ca este in cunostinta de cauza ca se bucura de drepturile prevazute de Legea nr 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

SC QU NUTRITION SRL garanteaza, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale clientului si dreptul acestuia la protectia vietii private.

Informatiile furnizate de catre client vor ramane in proprietatea SC QU NUTRITION SRL si vor fi utilizate de SC QU NUTRITION SRL in relatiile cu partenerii de afaceri exclusiv in scopul indeplinirii obligatiilor contractului.

Pentru mai multe detalii consultati Politica de confidentialitate, respectiv sectiunea Cookie-uri.

Raspundere

SC QU NUTRITION SRL nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SC QU NUTRITION SRL a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Forta majora si litigii

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Eventualele litigii aparute intre client si SC QU NUTRITION SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.