Informatii despre livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin CURIERAT RAPID cu firma DRAGON STAR.

Nu trimitem colete, decât pe teritoriul României.

– comenzile efectuate pe site până la ora 12.00 AM, vor fi trimise în aceeași zi.

– Comenzile efectuate pe site după ora 12.00 AM vor fi trimise în ziua următoare (exceptând zilele nelucrătoare de sâmbătă și duminică ori

– sărbătorile legale);

– coletul îl veți primi în 24 sau 48 de ore de la formularea comenzii, în funcție de activitatea serviciului de curierat;

– pentru comenzi mai mici de 400 RON, livrarea prin curierat rapid costă 25 RON. Pentru comenzile mai mari de 400 RON, livrarea prin curierat rapid este GRATUITA!

ORAR

Programul nostru de lucru, este urmatorul:

Luni ~ Vineri: 08.00 – 16.00

Sambata si Duminica: închis

Sarbatori legale: închis

Comenzile primite în afara orelor de program, vor fi preluate și prelucrate în ziua următoare.

Comenzile primite în weekend (vineri după ora 12.00 AM, sâmbăta, dumnica și sărbătorile legale) vor fi prelucrate în ziua de Luni sau (în cazul sărbătorilor legale) în prima zi lucrătoare a următoarei săptămâni.

Pentru alte informaţii, ne puteţi contacta telefonic sau prin email.

IMPORTANT ! – În momentul în care aţi primit/ridicat coletul de la curier, vă rugăm să verificaţi integritatea coletului iar în situaţia în care observaţi că ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectaţi faptul că a fost desfăcut) atunci vă rugăm să desfaceţi coletul în prezenţa curierului pentru a verifica conţinutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adezivă personalizată este ruptă şi înlocuită, etc) ori de conţinutul coletului (produse lipsă, deteriorate, etc) va trebui să le semnalaţi imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului şi în prezenţa curierului, în caz contrar societatea noastră nu este responsabilă pentru integritatea produselor sau conţinutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare între societatea noastră şi firma de curierat.
Vă mulţumim.